Lucian Band - Despre noi

You are here:

Suntem o formatie premium de nunta, botezuri si evenimente mondene si una dintre cele mai bune de pe piata de divertisment din Romania. Infiintata in 2002 de Lucian Cantea si Gina, formatia Lucian Band a avut pana in prezent o activitate diversificata in toata tara si chiar si peste hotare.

Lucian si Gina, fondatorii trupei Lucian Band, sunt absolventi ai Academiei de Muzica si colaboreaza cu solisti vocali de renume si cu trupe de dans profesioniste. Pentru ca stim ca muzica trezeste emotii si creeaza momente imposibil de uitat, ne-am propus ca toate evenimentele la care participam sa fie cu adevarat unice si sa corespunda 100% cerintelor clientilor nostri.

Formatie botez Bucuresti
Formatie nunta si botez Bucuresti - Lucian Band

Despre Lucian Band

Suntem o trupa de exceptie care poate onora orice eveniment, indiferent daca este vorba despre o nunta sau un botez in Bucuresti sau in alte localitati.

Avem experienta a sute de reprezentatii si petreceri si acoperim un repertoriu complet si cat se poate de diversificat.

Putem canta muzica de cafe concert, jazz, valsuri, tangouri celebre, cover-uri din muzica internationala, muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere.

La cerere, putem oferi si spectacole de manele vechi sau gipsy show-uri.

De aceea, suntem formatia de nunta ideala pentru evenimente cu prestanta, rafinate si elegante, dar si pentru petreceri de neuitat in stil popular!

Gina - solista noastra de muzica populara si folclor

Gina are calitati vocale uimitoare si poate interpreta cu multa emotie melodii renumite din aproape toate zonele tarii. Gina are in repertoriul ei hore si sarbe, dar si muzica de ascultare. La toate evenimentele isi poarta cu mandrie si eleganta costumul national, fiind o prezenta scenica atragatoare si carismatica.

Gina- Lucian Band
Mirela- Lucian Band

Mirela - solista noastra de muzica usoara

Mirela este fosta participanta la concursul X Factor si se remarca prin vocea patrunzatoate si calda, care o face inconfundabila. Si, pentru ca are un excelent simt al show-ului si un repertoriu extrem de diversificat, Mirela este solista perfecta pentru orice tip de petrecere. Poate interpreta muzica de cafe concert, blues, muzica latino, cover-uri din muzica internationala, muzica usoara romaneasca si muzica greceasca. Este o artista desavarsita cu o prezenta scenica deosebita, atragatoare si eleganta!

Ai nevoie de o formatie pentru un eveniment? Contacteaza-ne prin email la adresa office@lucianband.ro. sau ne poti suna la telefon 0765 249 473.

Tu bucura-te de petrecere – noi aducem distractia si vom face din evenimentul tau ceva unic, exceptional, elegant si plin de prestanta! Vei avea o ambinata de vis, un spectacol special si o seara de neuitat!