Formatie nunta Buzau

Evenimente de neuitat cu Lucian Band
You are here:

Ne dorim ca toate evenimentele la care participam sa fie pline de viata, armonioase, diversificate si sa incante simturile.

Cu Lucian Band, formatie de nunta in Buzau, tu te vei bucura de petrecere iar noi ne vom ocupa de muzica, show si distractie.

Vom face tot ce este necesar pentru ca invitatii tai sa se simta cat mai bine, iar tu sa ai o petrecere memorabila.

Formatie nunta Buzau
Contacteaza-ne pentru a avea o formatie de nunta in Buzau asa cum iti doresti!
Formatie botez Bucuresti

Lucian Band

Trupa de nunta Buzau care face show complet

Daca vrei sa ai la evenimentul tau o formatie de nunta premium, Lucian Band vine in toata tara, inclusiv in Buzau. Suntem printre cele mai bune formatii de nunta din tara si avem peste 20 de ani experienta in evenimente artistice, petreceri private si corporate, nunti si botezuri.

Formata din sase artisti, DJ si doi tehnicieni, Lucian Band este trupa de nunta care vine in Buzau pentru a face show complet, exact asa cum iti doresti. De asemenea, avem toate dotarile tehnice necesare pentru un show de exceptie – sistem de sunet, microfoane si lumini.

Colaboram cu solisti de muzica populara si muzica usoara renumiti, dar si cu trupe de dans profesioniste, iar numeroasele recenzii pozitive ne recomanda ca fiind o formatie de nunta de exceptie. De ce? Pentru ca stim ca muzica genereaza emotii si este esentiala pentru a crea momente de neuitat si ne dorim ca toate show-urile noastre sa fie unice!

Formatie de muzica de nunta Buzau

De ce sa alegi Lucian Band

Lucian Band este o formatie de muzica de nunta in Buzau pentru a marca si onora cu stil, rafinament, eleganta si distractie orice eveniment. Avem un repertoriu diversificat si ne putem adapta perfect dupa orice preferinta si cerinta. Iata ce ne recomanda ca fiind trupa de nunta de care ai nevoie in Buzau pentru evenimentul tau:

  • Putem canta muzica de Jazz, valsuri, tangouri celebre, cafe-concert, muzica greceasca, cover-uri, muzica populara si de petrecere si muzica romaneasca;
  • Suntem o formatie de nunta care se deplaseaza in toata tara, inclusiv in Buzau, pentru evenimente variate, elegante si cu prestanta: nunti, botezuri, petreceri private si corporative, show-uri artistice, etc;
  • Pentru noi muzica este o arta care poate crea clipe memorabile si vrem sa o ducem la perfectiune pentru ca evenimentele la care participam sa fie de exceptie;
  • Lucian Band este o formatie de nunta infiintata in 2002 de Lucian Cantea si Gina, absolventi ai Academiei de Muzica, colaboreaza cu solisti vocali cunoscuti si a avut numeroase spectacole in tara si peste hotare;
  • Avem tarife rezonabile si suntem cat se poate de flexibili pentru a concepe pachete complete pentru orice eveniment.
Formatie nunta Buzau
Apeleaza la Lucian Band, formatie de nunta Buzau, pentru a crea o seara memorabila!

Orchestra nunta Buzau

Pentru ca vrem sa onoram cu eleganta, rafinament, stil si calitate orice eveniment, colaboram cu solisti de renume care au un repertoriu diversificat. De asemenea, pentru a crea un show complet, Lucian Band este o orchestra de nunta care vine in Buzau insotita de dansatori. Astfel, putem oferi gipsy show cu imbracaminte adecvata si doua dansatoare.

Totodata, colaboram cu artisti cu experienta pentru a oferi duo clasic cu doua viori, un acordeonist pentru a asigura muzica specifica anumitor obiceiuri de nunta si pianist primire invitati. La cerere, putem face si un program de manele vechi.

Formatie nunta Buzau - interpreta de muzica populara si folclor

Lucian Band, formatie de nunta in Buzau, o are pe Gina ca solista de muzica populara, o solista cu calitati vocale si interpretative incontestabile. Gina are un repertoriu cat se poate de bogat si poate interpreta muzica populara din aproape toate zonele tarii.

Iti garantam ca invitatii tai nu vor rezista horelor si sarbelor cantate de Gina. Si, pentru a crea un spectacol cat mai autentic, solista noastra vine intotdeauna imbracata in costum national si il poarta cu mandrie si eleganta.  

Apeleaza la Lucian Band pentru a avea o formatie de nunta Buzau exact asa cum iti doresti!

Formatie nunta Buzau - interpreta de muzica usoara

Pentru ca vrem sa oferim invitatilor tai un spectacol pe care sa nu il uite usor, o avem ca solista de muzica usoara pe Mirela, fosta participanta la concursul X Factor. Vocea calda si patrunzatoare, dar si abilitate da a face un spectacol emotionat, rafinat si elegant, o recomanda pe Gina ca fiind o artista complete si desavarsita.

Gina este un membru valoros al formatiei de nunta care vine si in Buzau. Alaturi de ea, Lucian Band poate interpreta un repertoriu diversificat: cafe concert, blues, latino, covers, muzica usoara romaneasca, muzica internationala, muzica greceasca, etc.

Vrei sa organizezi un eveniment de exceptie? Apeleaza la Lucian Band, orchestra de nunta in Buzau!

Trupa de nunta Buzau - preturi

Stim ca fiecare petrecere si eveniment sunt unice, cerintele si preferintele clientilor fiind mereu altele. De aceea, Lucian Band, trupa de nunta care vine in Buzau pentru tine, ofera pachete complet personalizabile. In plus, preturile pentru pachetele sunt negociabile si suntem cat se poate de maleabili. Astfel, clientii nostri vor primi exact ce doresc si, totodata, stiu inca de la inceput cat si pentru ce platesc.

Imagini de la evenimentele noastre

Desfasurare momente artistice nunta Buzau

Cu Lucian Band, desfasurarea momentelor artistice de nunta in Buzau va fi bine stabilita de la inceput pentru a crea show-ul dorit. Ne vom intalni pentru a crea un desfasurator si a stabili cat mai exact momentele importante. Si, pentru ca vrei sa fim siguri ca partea tehnica este bine pusa la punct, tehnicienii nostri vor ajunge la locatie cu cel putin trei ore inainte de evenimente pentru a instala echipamentele si a face testele necesare.  

Vom stabili ce melodii vrei pentru fiecare etapa, de la primirea invitatilor, pana la valsul mirilor si aruncarea buchetului. Muzica va fi prezenta pe toata durata evenimentului si vom canta astfel incat sa cream o atmosfera cat mai potrivita momentului si meniului servit. Desigur, vom avea si muzica ambientala care nu va deranja invitatii cand iau masa, ci doar intretine atmosfera, dar si muzica de sarmale, friptura si voie buna pentru a marca anumite momente.

Formatie nunta Buzau

Cerinte pentru formatie nunta Buzau

Ca si tine, ne dorim ca evenimentul la care ne chemi sa se desfasoare impecabil si, pentru ca stim ca detaliile sunt importante, vom avea cateva cerinte. Artistii nostri vor avea nevoie de un loc unde sa sa schimbe, iar soferii de un loc de odihna, asa ca te vom ruga sa ne pui la dispozitie cel putin o camera. De asemenea, vom mai avea nevoie de mancare, racoritoare si cafea pentru toti membri formatiei de nunta in Buzau.

Formatie nunta Buzau

Vrei un eveniment de neuitat cu o formatie de nunta Buzau?

Nu ezita sa contactezi Lucian Band!

Apeleaza la Lucian Band, formatia de nunta care vine in Buzau pentru a face show completa la evenimentul pe care il organizezi. Pentru mai multe detalii si intrebari suplimentare ne poti suna la numarul 0765 249 473 sau ne poti trimite un email la adresa office@lucianband.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Suntem gata sa gasim o rezolvare pentru toate cerintele tale la un pret rezonabil si sa aducem distractia la petrecere. Suna-ne si vom concepe impreuna pachetul ideal pentru a avea un eveniment memorabil!