Formatie nunta Ploiesti

Show complet si evenimente reusite cu Lucian Band
You are here:

Daca iti doresti un eveniment de succes, ai nevoie de muzica adecvata, iar o formatie de muzica cu experienta si un repertoriu diversificat este cea mai buna alegere.

Nunti, botezuri si diverse evenimente speciale, toate au nevoie de Lucian Band, o formatie de nunta care vine in Ploiesti pentru a aduce voie buna la evenimentul tau. 

Formatie nunta Ploiesti
Apeleaza la Lucian Band, formatia de nunta Ploiesti pentru a crea o seara memorabila!
Formatie nunta Bucuresti

Formatie de muzica de nunta Ploiesti

Repertoriu diversificat

Lucian Band este formatia de nunta de care ai nevoie in Ploiesti pentru a aduce distractia la evenimentul pe care il organizezi. Avem un repertoriu cat se poate de diversificat si putem aborda diverse stiluri. Iti vom canta cele mai frumoase melodii de muzica populara, muzica usoara, latino, grecesti, cover-uri, cafe-concert, jazz, valsuri si tangouri.

Cu o formatie de nunta cu experienta care se deplaseaza in toata tara, inclusiv in Ploiesti, ai siguranta unei petreceri reusite si a unui eveniment cu prestanta. Lucian Band este o formatie premium, ideala pentru evenimente moderne, nunti, petreceri corporate sau petreceri private.

Prin urmare, daca vrei sa creezi o ambianta de vis si sa ai muzica de calitate la evenimentul pe care il organizezi, ai nevoie de Lucian Band, o formatie de nunta care vine si in Ploiesti. Te asiguram ca vei avea o petrecere distinsa, eleganta si o seara imposibil de uitat.

Orchestra nunta Ploiesti

De ce sa apelezi la Lucian Band

Lucian Band este o orchestra de nunta care vine in Ploiesti pentru a crea spectacole de exceptie si a asigura atmosfera si distractia la nunti, botezuri sau petreceri private. Iata ce ne recomanda ca fiind alegerea ideala pentru petrecerea ta:

  • Pentru noi, muzica este o arta si, oriunde exista muzica de calitate, exista si perfectiunea.
  • Muzica este cea care creeaza emotii si clipe memorabile si vrem ca evenimentele la care participam sa fie cu adevarat unice, asa ca facem tot ce este posibil pentru a crea un spectacol de exceptie.
  • Lucian Band este printre cele mai bune de pe piata muzicala romaneasca si o formatie de nunta in Ploiesti pentru orice tip si stil de eveniment.
  • Infiintata in 2002 de Lucian Cantea si Gina, Lucian Band a avut pana in prezent numeroase concerte atat in tara, cat si in strainatate.
  • Ambii membri fondatori sunt absolventi ai Academiei de Muzica si colaboreaza cu solisiti vocali de renume, dar si cu trupe de dans profesioniste.
  • Ne adaptam perfect repertoriul pentru orice stil de petrecere si putem crea un show complet.
  • Avem pachete complete si putem asigura in intregime dotarile necesare pentru orice tip de spectacol si petrecere.
  • Suntem o formatie de nunta care canta si in Ploiesti,cu numeroase recenzii pozitive si o reputatie excelenta si practicam preturi si tarife cat se poate de rezonabile.
Formatie nunta Ploiesti
Vrei sa ai un eveniment de exceptie? Apeleaza la Lucian Band, orchestra de nunta in Ploiesti si in toata tara!

Lucian Band - trupa de nunta Ploiesti

Intrucat colaboram cu interpreti de muzica populara si muzica usoara cu experienta, putem onora cu succes orice eveniment, indiferent de stil, preferinte si cerinte. De asemenea, suntem o trupa de nunta completa care se deplaseaza in Ploiesti si in alte localitati din tara.

Pentru ca acoperim un repertoriu diversificat si ne adaptam usor la orice tip de eveniment, suntem alegerea ideala pentru o petrecere cu prestanta cum ar fi o seara de jazz sau de cafe-concert. Dar, putem aduce distractia si la nuntile traditionale unde se doreste muzica populara si cantam chiar si manele.  

Formatie nunta Ploiesti

Solist muzica populara

Gina, solista noastra de muzica populara si folclor, are o voce uluitoare si un repertoriu variat care acopera aproape toate zonele tara. Cu ea, horele si sarbele sunt de neuitat, iar muzica lenta poate crea ambientul ideal pentru diverse momente ale evenimentelor.

Gina poarta intotdeauna cu mandrie costumul national, reusiand sa ii dea o eleganta aparte. De aceea, este o prezenta remarcabila la orice eveniment, indiferent daca este o nunta, un botez sau orice alt tip de petrecere privata sau corporativa.

Formatie nunta Ploiesti

Solist muzica usoara

Mirela este fosta participanta la X Factor si solista noastra de muzica usoara care se remarca printr-o prezente deosebit de eleganta. Vocea ei calda si patrunzatoare, repertoriul extrem de diversificat si capacitatea de a crea un show memorabil sunt perfecte pentru orice petrecere.

Mirela are un repertoriu diversificat si poate interpreta melodii Cafe Concert, blues, latino, grecesti si face cover atat pe muzica internationala, cat si pe cea romaneasca. Stie sa faca show si sa ofere ascultatorilor exact ceea ce au nevoie!

Vrei un eveniment de neuitat cu o formatie de nunta in Ploiesti? Nu ezita sa ne contactezi!

Formatie nunta Ploiesti - descriere

Lucian Band este o formatie de nunta care vine in Ploiesti si in toata tara si este compusa din orga, acordeon, vioara, solista de muzica usoara si solista de muzica populara, DJ si personal tehnic. In total, formatia de nunta are sase artisti si doua persoane care se ocupa de partea tehnica. In plus, pe langa un show complet, Lucian Band vine cu tot ce este necesar, inclusiv lumini de scena si sistem de sonorizare si microfoane performante.

Formatie nunta Ploiesti pret

Avem pachete complete pentru diverse show-uri si petreceri, de la cele mai simple, la cele mai complexe. Astfel, clientii nostri vor beneficia de o formatie de nunta care vine in Ploiesti la preturi rezonabile si vor stii exact cat au de platit si ce vor primi.

Pe langa spectacole complete de muzica populara si muzica usoara, poti alege si gipsy show cu imbracaminte adecvata stilului si doua dansatoare, duo clasic cu doua viori, acordeonist pentru diverse obiceiuri, pianist primire invitati sau program de manele vechi. Preturile finale sunt negociabile si suntem cat se poate de maleabili, oferind celor interesati pachete diverse perfect personalizate dupa preferinte la tarife cat se poate de convenabile.

Imagini de la evenimentele noastre

Suntem o formatie de nunta in Ploiesti cu experienta care gaseste rapid o rezolvare a tuturor cerintelor tale in materie de muzica! Contacteaza-ne!

Momente artistice nunta Ploiesti

Desfasurare evenimente marca Lucian Band

Primul pas este sa avem o intalnire pentru a crea un desfasurator cu momentele artistice pentru o nunta in Ploiesti. Astfel, vom pune la punct toate momentele importante ale evenimentului, de la sosirea invitatilor si melodiile de intampinare, pana la dansul mirilor, hora miresei si aruncarea buchetului.

Echipa noastra tehnica va ajunge la locatie cu cel putin trei ore inainte de eveniment pentru a monta instalatia de lumini si de sunet. Muzica va fi permanenta pe toata durata petrecerii, conform desfasuratorului stabilit impreuna. Vom canta astfel incat sa cream o atmosfera placuta, potrivita momentului. La fiecare fel din meniu vom pune muzica ambientala sau de ascultare pentru a nu deranja invitatii si vom canta muzica de masa si de voie buna la friptura si sarmale.

Formatie nunta Ploiesti

Formatie nunta Ploiesti - cerinte

Pentru ca evenimentele sa se desfasoare impecabil, formatia noastra de nunta care vine in Ploiesti are nevoie de acces la o camera de schimb si o camera de dormit pentru doi soferi. Vom mai avea nevoie de mancare pe toata durata evenimentului pentru artisti si soferi si de un Open Bar, racoritoare si cafea.

Formatie nunta Ploiesti

Ai nevoie de o formatie de nunta Ploiesti cu experienta?

Nu ezita sa ne contactezi!

Daca vrei sa organizezi un eveniment memorabil, Lucian Band, o formatie de nunta in Ploiesti, este exact ceea ce ai nevoie, asa ca nu ezita sa ne contactezi. Pentru mai multe detalii si intrebari suplimentare ne poti suna la numarul 0765 249 473 sau ne poti trimite un email la adresa office@LucianBand.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Noi aducem distractia si rafinamentul la petrecerea ta si vom face tot ce este necesar pentru a avea un eveniment de neuitat. Suna-ne si vom gasi o solutie pentru toate necesitatile si preferintele tale!