Site Overlay

Cum procedam?

mic ghid

Cum procedam?

Vom începe cu o intalnire inaintea evenimentului pentru a face un desfasurator, unde vom pune la punct toate evenimentele importante ale nunții dumneavoastră (sosire invitati,dansul mirilor si al nașilor,piese de întâmpinare si marsh-uri pentru aperitiv ,piese pentru tort sau servirea mesei,modalitatea si ordinea desfășurării obiceiurilor-aruncarea  buchetului,voalul,hora mireseai, jarteaua, s.a)

Echipa Tehnica

Echipa tehnica va sosi cu 3 ore inainte de începerea evenimentului pentru a monta instalatia de sunet si lumini.

Vom incepe cu march primire invitati dupa care pianistul  va canta muzica clasica si/sau cover-uri pe perioada primirii invitatilor (o ora)

Aperitiv

Pe perioada servirii aperitivului,formația va interpreta live un program de caffe concert cu piese clasice de folclor si momente de virtozitate instrumentala.

Dansul Mirilor va fi momentul cel mai important al serii. Vom face exact cum am discutat anterior la intalnirea avuta inaintea evenimentului. Vom pune piesa dorită de dumneavoastra la Dj sau cantata live de catre solista noastra de muzica usoara ,daca o are in repertoriu.

Continuam cu muzica usoara antrenanta

Petrecerea continua

A venit momentul horelor și al sârbelor, geamparalelor si muzicii antrenante de folclor autentic.

Dupa care va intra 10 minute dj-ul si le vom lua de capat cu muzica populara si muzica usoara pe tot parcursul evenimentului (hore din cele mai noi ,actualizate permanent si muzica ușoară incepand cu blues-uri,latino,rock’n roll,machedoneasca, greceasca…)

La fiecare fel din meniu vom pune putina muzica ambientala pentru a nu deranja invitații si pentru a socializa

La servirea fripturii,vom canta muzica de masa si voie buna

Copyright © 2024 LucianBand. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes
Sus
Call Now Button